Univin is in september 2018 op de Dranken Pakket Expo, de jaarlijkse nationale 2-daagse vakbeurs in Houten. Ook u kunt er gratis heen.

Op de Dranken Pakket Expo op 9 en 10 september vindt u het actuele aanbod van (alcoholhoudende) dranken en geschenkpakketten. U kunt meer te weten komen over het wijnland Macedonië en de bijzondere wijnen die daar vandaan komen. Univin, dé importeur van wijnen uit Macedonië, vertelt u alles over de verrassende kwaliteitswijnen: van spannende rode tot prikkelende witte tot heerlijke dessertwijnen. Univin beschikt over een aanbod waarmee de vakhandel zich echt kan onderscheiden in lekkere en betaalbare wijnen!

Wijnen uit Macedonië kunnen niet ontbreken
De Dranken Pakket Expo is de jaarlijkse vakbeurs waar wijnen uit Macedonië niet kunnen ontbreken. Macedonië ligt in het centrum van de zuidelijke Balkan. Het is een land met veel mineralen, bergen en rivieren en dus een mogelijk grote diversiteit aan terroir. Terroir is dat men ‘de bodem’ in de wijn kan proeven: de eerste eigenschap van goede wijn. Macedonië biedt kwaliteitswijnen met een persoonlijke signatuur. Belangrijke inheemse druiven zijn de Vranec (rood) en Temjanika (wit). Ook de internationale druivensoorten zijn talrijk aanwezig. Er is voor ieder wat wils. Voor trouwe wijndrinkers, échte wijnkenners en gelegenheidswijndrinkers is er voor iedere smaak en ieder budget een wijn.

Opgeven voor een gratis bezoek aan de beurs
Wilt u -als onze relatie- een bezoek brengen aan deze beurs, dan kan dit gratis. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@univin.nl. Geef hierbij door wie ons zal bezoeken tijdens de beurs en met hoeveel personen. U ontvangt dan een digitale uitnodiging van ons. Graag tot ziens op de Dranken Pakket Expo 2018!