Origineel wijnpakket voor elk budget
Wilt u een origineel pakket met wijn uit Noord-Macedonië cadeau doen? Ons assortiment biedt voor ieder wat wils. We maken een origineel wijnpakket binnen uw budget. Met volop variatie qua samenstelling en uitstraling. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voor bijzondere mensen en bijzondere momenten
Er gaat niets boven een goed glas wijn, waarmee u laat zien dat u waarde hecht aan uw relatie. Met een relatiegeschenk wilt u de juiste snaar raken. Een cadeau geven dat iets over uzelf zegt. Zorgen dat uw relatie nog lang aan u denkt. Verras uw medewerkers of relaties met een bijzonder wijnpakket. Speciaal voor u samengesteld met een ruime keuze uit kwaliteits- en betaalbare wijnen.

Wijngeschenken in vele soorten en maten
Hier tonen wij u slechts een paar voorbeelden, want vele combinaties zijn mogelijk. Wij hebben een ruim assortiment aan wijnen: rood, wit, rosé en dessertwijnen in verschillende prijsklassen. Maak het verschil met een mooie verpakking op maat: houten kist, stijlvolle doos of een andere feestelijke verpakking. Op de houten kist kan uw logo of boodschap worden gegraveerd. Wij denken graag met u mee. Zodat uw geschenk straks zegt wat u ermee bedoelt.

Met een Noord-Macedonisch wijnpakket kiest u voor:
– Unieke en betaalbare wijnen.
– Professioneel en persoonlijk advies.
– Eindeloze mogelijkheden, bv. toevoegen van kaart/wens.
– Feestelijke verpakking, indien gewenst gepersonaliseerd met uw logo of naam.
– Service op maat. Druk? Laat ons uw wijnpakketten verzorgen en bezorgen.