UNIVIN NIEUWS

Bela Voda 3e prijs bij Perswijn Select

Tijdens het Wijnconcours Najaar & Winter van Perswijn heeft Bela Voda van Tikves een welverdiende 3e plaats veroverd in de klasse ‘Rood € 20,- tot € 30,-‘.

Met de winter in aantocht organiseerde Perswijn deze wijnwedstrijd op basis van de thema’s: ‘Mousserend’, ‘Rood’, ‘Zoet & Versterkt’ en ‘Cabernet’. Wijnen worden blind geproefd door het Perswijn proefpanel binnen bovenstaande categorieën gebaseerd op de verkoopprijs. Op 24 oktober 2016 kwam Bela Voda van Tikves als 3e uit de bus in de categorie ‘Rood € 20,- tot € 30,-‘. Lees bladzijde 24 in de koopgids.

Proefnotities van de Bela Voda: vanille, kersen en cassis, kaneel en pruimen, rijp en sappig, verleidelijk, goede tannine.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

belavoda-3e-prijs
perswijn-belavoda

 

 

 

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!