UNIVIN NIEUWS

Eervolle vermelding Zilavka

Wederom een wijn uit Macedonië bij Perswijn in de belangstelling. Zilavka 2014 van Popova Kula heeft in het Perswijn wijnconcours voorjaar & zomer 2016 een eervolle vermelding gekregen.

In de competitie staan wijnen die passen bij het voorjaar en de zomer centraal. Perswijn proeft honderden wijnen voor dit concours. Deze week zijn de winnaars bekendgemaakt. In de categorie witte wijnen tussen € 7,50 en € 10,- kreeg de Zilavka een eervolle vermelding. Deze wijn wordt door Univin geïmporteerd. In de koopgids staan de top 3 en de eervolle vermeldingen opgenomen. Deze vermelding is wederom een bevestiging van het succes van Macedonische wijnen in Nederland.

WP_20160612_017  WP_20160612_009

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!