ERVARINGEN

Het plezier van onze klanten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Univin is de vaste leverancier van wijn voor de ambassade van Macedonië in Nederland. Zij en ondernemers die gebruik maken van onze diensten vertellen hoe het voor hen is.

Evzal heeft een zeer persoonlijke en professionele manier van werken. Tijdens onze jarenlange samenwerking komt hij steeds weer met iets nieuws, passend bij onze kaart. Hij verrast ons en onze gasten keer op keer met unieke wijnen.

Ronnie Brouwer

Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel

Evzal is de afgelopen jaren een fijne en betrouwbare leverancier gebleken. Daarnaast is er een mooie vriendschap ontstaan. Evzal is ‘de verbinder‘ tussen Nederland en Macedonië. Hij weet de weg en kent iedereen die er toe doet in Macedonië om zaken geregeld te krijgen. Evzal is zeer flexibel, denkt mee en heeft een hoop kennis. Daarnaast is hij betrouwbaar en gezellig. Hij weet de juiste wijnen te selecteren en voor een aantrekkelijke prijs te leveren. Zijn assortiment is goed gebalanceerd: voor elk segment heeft hij de juiste kwaliteit wijn. Het is prettig zaken doen met hem.

Wessel Houben

Sommelier bij Restaurant 't Ganzenest/ Bij Erik

Onze samenwerking met Evzal van Univin is uitstekend! Naast een ruim assortiment Macedonische wijnen is er ruimte om aan speciale wensen te voldoen. Macedonië is een in Nederland relatief onbekend wijnland dat heerlijke wijnen produceert. Nationale trots op wit gebied is het druivenras Temjanika waarvan droge licht aromatische wijnen worden gemaakt. Voor rood is dat de krachtige Vranec dat synoniem staat voor ‘Zwarte Hengst’. Hier worden zowel fruitige als krachtige, dieprode wijnen van geproduceerd. Dit onbekende wijnland wordt met verve vertegenwoordigd en gepromoot door Evzal met proeverijen en wijnreizen. Evzal is flexibel en denkt mee met onze organisatie, niets is te veel gevraagd en daarnaast is het gewoon een superaardige vent!

Martin van den Brink

Registervinoloog en -wijndocent, Daily Wijn

I have the privilege and responsibility to work on the international reputation of our country Macedonia in the Netherlands. Evzal makes a good contribution to this by putting our wine on the map in the Netherlands. He knows how to find his way in both the Netherlands and the Balkans. He is passionate and inspiring to talk to. Together we will continue to build awareness for Macedonia and Macedonian wine.

Beti Jaceva

Ambassadeur voor Macedonië in Nederland

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Ik geniet van het contact met wijninkopers. Bij mij is het niet glad, strak, stoer en afstandelijk. Maar gewoon echt, natuurlijk, plezierig en persoonlijk.

Wil je ook met plezier & gemak nieuwe wijnen inkopen?
Bel mij (06) 46 31 80 48.
Of mail info@univin.nl.

Ontdek ook onze unieke wijnen!