EZIMIT VINO

Een van de modernste wijnhuizen van Europa

Wijnhuis Ezimit Vino is een van de modernste wijnhuizen van Zuidoost-Europa. Volgens de Oostenrijkse Wijnridders staan ze op de 4e plaats van heel Europa. Ze zijn een milieuvriendelijk wijnhuis dat de lange traditie van Macedonische druiventeelt combineert met toptechnologie.

Vijf miljoen wijnflessen per jaar
Het wijnhuis is in 1994 opgericht en verkoopt ruim 5 miljoen flessen wijn per jaar. Deze verkopen ze in heel Europa waaronder Nederland, maar ook in China, Australië en Canada. Ze hebben 400 hectare aan eigen wijngaarden.

De druiven groeien in een ecologisch gebied en worden met de hand geplukt. Met veel respect voor de productie van de druiven, de wijnbouw en vinificatie leven ze de ISO 9001: 2008- en HACCP-normen al veel jaren na. Voor elke soort druiven is er een speciaal proces van wijnbereiding ontworpen. Ze bewaren de wijn in speciale tanks en hebben een eigen laboratorium. Nieuwe ontwikkelingen en technologie volgen ze op de voet en ze implementeren deze in hun productie.

Wijn voor elke smaak en gelegenheid
Ezimit Vino streeft ernaar een toonaangevend bedrijf in de wijnindustrie te zijn met respect voor de medewerkers en consumenten. Ze willen leider in kwaliteitswijn zijn met voor elke smaak en elke gelegenheid van de consument een wijn.

Wijnhuis Ezimit is een van de modernste wijnhuizen in Zuidoost-Europa.
Ze staan zelfs op de 4e plaats van heel Europa.

De Oostenrijkse Wine Knights

Wijnhuis Ezimit is een van de modernste wijnhuizen in Zuidoost-Europa.
Ze staan zelfs op de 4e plaats van heel Europa.

De Oostenrijkse Wine Knights

EZIMIT WIJNEN

Ezimit biedt verschillende verschillende lijnen met soorten wijnen:

Een Vineyard-collectie met keuzes van Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot en Vranec.

De Limited Edition-serie met een Pinot Noir Rosé, Plavac Mali en Muscat Frontignan.

Premium wijnen met een Barrique-lijn, zie de foto’s voor Chardonnay en Vranec.