UNIVIN NIEUWS

Geslaagd bezoek Nederlandse delegatie

Van 31 augustus t/m 3 september is in opdracht van het CBI een delegatie uit Nederland op bezoek gegaan bij 9 Macedonische wijnhuizen. Een geslaagde trip!

CBI is het Centrum tot Bevordering van Import uit ontwikkelingslanden, een agentschap van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Wines of Macedonia [link naar: www.winesofmacedonia.mk] heeft voor de Nederlandse delegatie bestaande uit pers, wijnschrijvers, sommeliers en wijnprofessionals, een programma gemaakt waarin ze 9 wijnhuizen bezoeken, waaronder de wijnhuizen waarvoor Univin de importeur is. Vinissima is ook meegeweest. Lees hoe onder de indruk zij zijn van hun bezoek aan de wijnhuizen. Er werd gehoord: “Mooie lunch met traditionele hapjes en interessante proeverij. Ook hier weer welkom tijdens oogsttijd. Moet je in Frankrijk eens mee aankomen.” en “Wow. Geweldge wijnen en ontvangst.”.

CBI heeft als doelstelling bij te dragen aan de economische ontwikkeling in ontwikkelingslanden door het vergroten van hun export naar Europa. Univin draagt hier haar steentje aan bij door wijn van de Macedonische wijnhuizen te importeren.

Univin-Nederlandse-delegatie-Macedonië

Univin-Nederlandse-delegatie-Macedonië-1

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!