UNIVIN NIEUWS

Goedkoop op vakantie? Macedonië loont!

Goedkoop op vakantie? Macedonië loont volgens RTL Nieuws!

Wie nog vakantieplannen heeft en liever niet te veel wil besteden, kan het beste terecht in Macedonië. Voor een volle boodschappenkar met een waarde van 100 euro in Nederland, betaal je omgerekend daar maar 42,19 euro. Wie zuinig op zijn centjes is, kan Zwitserland maar beter mijden. Daar betaal je voor dezelfde boodschappenkar maar liefst 139,21 euro.

RTL Nieuws vergeleek op basis van gegevens uit Eurostat de prijzen in 38, voornamelijk Europese, landen met elkaar. In negen landen ben je duurder uit dan in Nederland. Het gaat daarbij naast Zwitserland veelal om Scandinavische landen.

In de overige 29 landen, waaronder België en Duitsland, ben je goedkoper uit. Vooral in Oost-Europa krijg je veel waar voor je geld. In veel landen kun je voor 100 euro maar liefst twee keer zoveel boodschappen halen als in Nederland.

Bron: RTL Nieuws

Macedonie-vakantie

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!