UNIVIN NIEUWS

Hallo Jumbo Achterveld!

Macedonische wijn is nu verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkt Achterveld IJsselstein. Komende weken acties met de ultieme prijs: een wijnreis naar Macedonië!

Jumbo Achterveld vult haar wijnschappen aan met Macedonische wijn. Komende weken wordt er een actie gedaan om Macedonische wijn onder de aandacht van de Jumboklanten te brengen. Tot 28 mei 2016 loopt de actie ‘Win een wijnreis naar Macedonië’. Hiervoor koop je minimaal 2 flessen Macedonische wijn bij Jumbo Achterveld. Iedere week ding je mee naar de weekprijs: een wijnpakket. De weekwinnaars maken kans op een verzorgde wijnreis naar Macedonië voor 2 personen eind juni 2016. Aangeboden door Jumbo, Univin en Nout’s WijnWereld. Kijk in de winkel voor de voorwaarden. Wie wil nu niet een wijnreis winnen?!

Wij zijn er zeker van dat de Macedonische wijnen in de smaak zullen vallen bij de Jumbo wijnliefhebbers. Tot ziens bij Jumbo?!

Jumbo Achterveld
De Biezen 11
3401 GD IJsselstein

foto 2

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!