Imako Vranac Black Diamond

Stevig, rijk en krachtig. Volle droge rode wijn van de inheemse variëteit Vranec, 18 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten. De kleur is krachtig dieprood. Zoete, eikenhouten neus vol met donkere bosvruchten, zwarte pruimen en rode pepers. Bramenfruit, blauwe pruimenjam, cacao en donkere chocolade in de mond met hints van gedroogde tabaksbladeren en kruidige drop-ondertonen. Elegante en onstuimige wijn tegelijk met levendige zuren en zijdezachte tanninen die hem jarenlang volhouden.

Herkomst: het woord Vranac betekent sterk zwart en krachtig paard (zwarte hengst). Wijn gemaakt van deze druivensoort wordt geassocieerd met kracht, sterkte en succes.

Lekker bij: vleesspecialiteiten zoals geroosterd lamsvlees, kalfsvlees, wild en gemarineerde barbecue steaks of gekoeld als aperitief.

Wijnhuis Imako: Eén van de grootste wijnhuizen van Macedonië.

Anderen bekeken ook

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!