UNIVIN NIEUWS

Kennismaking Macedonië en wset, de wereldwijde erkende wijnschool

In april organiseert WSET een wijnproeverij ‘Vranec’. Weer een stap in de erkenning van onze wijnen.

16 april organiseert WSET een unieke ontdekkingsproeverij geleid door WSET trainer Zvonko Herceg. Hij laat mensen kennismaken met Macedonië en neemt hen mee op reis door het belangrijkste wijngebied de Vardar Valley. Een erkenning van de wijnen uit Macedonië.

WSET: “In het afgelopen decennium is de kwaliteit van wijnen gemaakt van de Vranec druif, een druivensoort die in Macedonië wordt verbouwd, exponentieel gegroeid. Deze wijnen beginnen de aandacht te trekken en prijzen te winnen in internationale wijncompetities. Ontdek waarom wijnkenners het de ‘nieuwe oude wijnwereld’ noemen. Je weet maar nooit, dit is misschien wel je volgende wijnbestemming!”

Opgeven kan via Facebook van WSET.

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!