UNIVIN NIEUWS

Kerst- en relatiegeschenken bestellen

Wijn is altijd een gewaardeerd geschenk. Je kunt voor elk budget slagen en er zijn vele variaties in smaak en verpakking mogelijk. Of het nu gaat om 1 of 1.000 flessen

Univin kan samen met u een op de ontvanger gericht wijngeschenk samenstellen. Bent u of kent u degene die verantwoordelijk is voor het bestellen van de kerst- en relatiegeschenken? Laat ons via info@univin.nl weten wie dat bij u in het bedrijf is, dan zorgen wij voor een voorstel op maat.

Mooie wijnen in prachtige houten gepersonaliseerde kisten, lekkere wijnen in een feestelijke verpakking of wijnen met een eigen etiket. Veel is mogelijk. Kisten met 1, 2 of 3 flessen, met uw logo erop en uw eigen tekst, bijvoorbeeld:
– Bedankt voor jouw inzet. Proost op een succesvol 2017!
– Alsjeblieft. Een dankjewel.
– Bedankt voor het vertrouwen. Laten we er samen een succesvol 2017 van maken.
– Fijne feestdagen en een fantastisch 2017!
Zie enkele voorbeelden hieronder.

Wij denken graag met u mee, zodat uw geschenk straks zegt wat u bedoelt. Wij horen graag van u. Op naar een succesvol 2017!

dsc_7774

dsc_7803

 

 

 

 

 

dsc_7807dsc_7820

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!