UNIVIN NIEUWS

Kom gratis naar Dranken Pakket Expo 2018 in Houten

Univin is in september 2018 op de Dranken Pakket Expo, de jaarlijkse nationale 2-daagse vakbeurs in Houten. Ook u kunt er gratis heen.

Op de Dranken Pakket Expo op 9 en 10 september vindt u het actuele aanbod van (alcoholhoudende) dranken en geschenkpakketten. U kunt meer te weten komen over het wijnland Macedonië en de bijzondere wijnen die daar vandaan komen. Univin, dé importeur van wijnen uit Macedonië, vertelt u alles over de verrassende kwaliteitswijnen: van spannende rode tot prikkelende witte tot heerlijke dessertwijnen. Univin beschikt over een aanbod waarmee de vakhandel zich echt kan onderscheiden in lekkere en betaalbare wijnen!

Wijnen uit Macedonië kunnen niet ontbreken
De Dranken Pakket Expo is de jaarlijkse vakbeurs waar wijnen uit Macedonië niet kunnen ontbreken. Macedonië ligt in het centrum van de zuidelijke Balkan. Het is een land met veel mineralen, bergen en rivieren en dus een mogelijk grote diversiteit aan terroir. Terroir is dat men ‘de bodem’ in de wijn kan proeven: de eerste eigenschap van goede wijn. Macedonië biedt kwaliteitswijnen met een persoonlijke signatuur. Belangrijke inheemse druiven zijn de Vranec (rood) en Temjanika (wit). Ook de internationale druivensoorten zijn talrijk aanwezig. Er is voor ieder wat wils. Voor trouwe wijndrinkers, échte wijnkenners en gelegenheidswijndrinkers is er voor iedere smaak en ieder budget een wijn.

Opgeven voor een gratis bezoek aan de beurs
Wilt u -als onze relatie- een bezoek brengen aan deze beurs, dan kan dit gratis. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@univin.nl. Geef hierbij door wie ons zal bezoeken tijdens de beurs en met hoeveel personen. U ontvangt dan een digitale uitnodiging van ons. Graag tot ziens op de Dranken Pakket Expo 2018!

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!