MOVINO WINERY

De leverancier van bulkwijn en wijn op maat

Movino is een familiebedrijf, opgericht in 2015 in het hart van de regio Tikveš. Het wijnhuis is gespecialiseerd in de productie van bulkwijnen.

Op maat gemaakte wijnstijlen
De wijnen worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsdruiven van de eigen wijngaarden en lokale partners. Ze selecteren zorgvuldig alleen druiven van hoge kwaliteit die in de regio Tikveš worden verbouwd. De huidige jaarlijkse capaciteit is 6 miljoen liter. 

Moderne wijnbereidingspraktijken en voortdurende investeringen in technologie zorgen ervoor dat het wijnhuis wijnstijlen kan leveren die zijn afgestemd op de specifieke eisen en normen van zijn klanten.

Bulk- en flessenwijn
Movino richt zich op export naar landen in heel Europa, Azië en Canada. Het wijnhuis is onlangs begonnen met het verkopen van flessenwijn naast het bulkaanbod. Tevens hebben ze hogere kwaliteitswijnen die in het vat gerijpt zijn in hun portfolio. Het zeer bekwame en ervaren personeel maakt de wijnen op de meest moderne wijze. Ze staan voor concurrerende prijzen, flexibiliteit, innovatie en een hoogwaardig eindproduct.

Wij doen er alles aan om aan de wensen en eisen van de klant tegemoet te komen. 

Movino Winery

Movino wijnhuis en wijntanks
Movino wijnhuis en wijntanks

Wij doen er alles aan om aan de wensen en eisen van de klant tegemoet te komen.

Movino Winery

DE WIJNEN VAN MOVINO

Het huidige productportfolio van Movino omvat o.a.:

Nationale variëteiten rood: Vranec, Kadarka, Stanushina, Kratoshija.
Nationale variëteiten wit: Smederevka.

Internationale rassen rood: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Gamay.
Internationale rassen wit: Chardonnay, Rkaciteli, Riesling, Traminer.

Movino biedt de mogelijkheid om een ​​wijnstijl aan te passen aan de behoeften van de klant.  Van droog tot halfzoet, Movino is flexibel in het creëren van de wijnen. Hiermee worden unieke wijnen gemaakt.

Een voorbeeld van Movino wijn:
Pink Fox

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen door Movino gemaakt: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic cup. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en houden ook stand met een klont ijs. Mede door deze eigenschappen ideaal voor de evenementen industrie.

Pink Fox wijn by Movino
Movino Pink Fox Wit
Movino Pink Fox Rosé

KIJK NAAR MOVINO WINERY