UNIVIN NIEUWS

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen!

Gaat goed samen met goede momenten

Feestjes, evenementen en concerten zijn het moment voor samen wijn drinken. Veel wijnen zijn niet bedoeld om te worden gedronken uit een plastic beker en met ijs. Hier biedt Pink Fox de oplossing. De witte en rosé wijn blijft lekker in een plastic beker. Zowel zonder als met ijs. Door deze eigenschappen zijn Pink Fox wijnen ideaal voor evenementen. Bijkomend voordeel voor jouw klanten: ze hebben de volgende dag geen hoofdpijn van de wijn. Gewoon genieten dus!

Deze wijn ook op jouw evenement

Wij helpen je met plezier & gemak om voor jouw evenement de juiste wijn in de juiste verpakking te kopen. Bel (06) 46 31 80 48 of mail info@univin.nl en we denken vrijblijvend met je mee.

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

27 maart Wijnproeverij in Heeze

27 maart Wijnproeverij in Heeze

Zondag 27 maart 2022 vindt het Gerardusplein Wijn Initiatief in Heeze plaats in de vorm van een voorjaarsproeverij. Univin is erbij met heerlijke wijnen uit Macedonië. Wat kun je verwachten? Een fris en vers assortiment wijnen. Lekker om te proberen en zo...

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!