UNIVIN NIEUWS

Nu ook in IJsselstein en Vianen

Verschillende soorten wijn uit Macedonië zijn nu ook in IJsselstein en Vianen te koop bij Gildeslager de Goeij.

Traiteurslagerij de Goeij verkoopt al ruim 55 jaar een (h)eerlijk stuk vlees, verse vleeswaren, worst uit eigen worstmakerij, een uitgebreid assortiment kant-en-klare maaltijden en verse groente en fruit. Vanaf vandaag ook heerlijke wijnen uit Macedonië in het assortiment.

Kom naar de Provinciekampioen van Vakbeurs Vlees voor heerlijke wijnen &vlees: Gildeslager De Goeij
Benschopperstraat 2, 3401 DH IJsselstein. telefoon: 030-6888575
Voorstraat 83-85, 4132 AP Vianen. telefoon: 0347-371298

WP_20170704_12_25_51_Rich_LIWP_20170704_09_59_48_Rich_LI

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!