HET GEZICHT ACHTER UNIVIN

Jouw persoonlijke wijninkoper

HALLO

Ik ben Evzal

Vintage: 1968

Ik ben opgegroeid in voormalig Joegoslavië. Daar had ik in mijn school- en studietijd al volop bijbanen die mijn ondernemersgeest aanwakkerden. Dit heeft mij een sterke basis gegeven voor wie ik nu ben.

Vroeger was ik een bruggenbouwer tussen tradities en de nieuwe wereld. Sinds 1992 woon ik in Nederland. Nu vorm ik de brug tussen de Nederlandse handelsgeest en de wijntradities van andere landen.

Met mijn bedrijf Univin laat ik jouw bedrijf graag mee profiteren van de wegen die ik weet te bewandelen in de authentieke wijnwereld.

Evzal Demiri eigenaar van Univin

Onbekende wijnstreken in het licht zetten

Mijn doel is om wijnen uit authentieke landen zoals Macedonië op de kaart te zetten in Nederland. Veel ondernemers zijn op zoek naar nieuwe wijnen, nieuwe wijnstreken en nieuwe druiven. Ik help je graag de wijnen te vinden die je zoekt.

Unieke wijnen van de authentieke wereld

Ik heb gevoel voor naar welke wijn een klant op zoek is en vertaal dat naar een persoonlijk product. Geen vraag is te gek. Door mijn achtergrond kan ik in het buitenland en in Nederland snel handelen. Ik verbind het beste van twee werelden, in het voordeel van de klant. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Ik geniet van het contact met wijninkopers. Bij mij is het niet glad, strak, stoer en afstandelijk. Maar gewoon echt, natuurlijk, plezierig en persoonlijk.

Wil je ook met plezier & gemak nieuwe wijnen inkopen?
Bel mij (06) 46 31 80 48.
Of mail info@univin.nl.

Ontdek ook onze unieke wijnen!

LEES MEER OVER WAT IK DOE

Vind je het leuk iets meer over mij te weten, zie hier een greep uit wat ik zoal doe om authentieke wijnen in Nederland te promoten.

Wijnreis met wijnprofessionals door Macedonië

Nacht van de Wijn in oktober 2021 in Utrecht onder anderen met ambassadeur Jaceva

Artikel in wijnmagazine Perswijn naar aanleiding van wijnreis door Macedonië

Inzending wijnen en behalen van prijs op Perswijn wijnconcours

Proeverij en masterclass met Wines of Macedonia in Casa400

Winemakers dinner met de wijnmakers in verschillende restaurants in Nederland