RELATIEGESCHENKEN

Zeg het met wijn
Relatiegeschenk wijnpakket 2 flessen 2 glazen

Wijn als relatiegeschenk
Wil je een origineel pakket met wijn cadeau doen? Ons assortiment biedt voor ieder wat wils. We maken een origineel wijnpakket binnen jouw budget. Met volop variatie qua samenstelling en uitstraling. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voor bijzondere mensen en bijzondere momenten
Er gaat niets boven een goed glas wijn, waarmee je laat zien dat je waarde hecht aan jouw relatie. Met een relatiegeschenk wil je de juiste snaar raken. Een cadeau geven dat iets over jezelf zegt. Zorgen dat jouw relatie nog lang aan je denkt. Een heerlijke fles wijn is de ideale manier om jouw relaties te verrassen. Proosten op een zakelijke samenwerking of voor een jubileum, een bedankje als verkoop van jouw product of het speciaal maken van een andere gelegenheid, wijn als relatiegeschenk is altijd een goed idee.

Wij denken graag mee
Je hebt keuze uit een ruim assortiment verschillende wijnen en verpakkingen. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Wij denken graag met je mee om het je makkelijk te maken. Zodat jij straks voor de dag komt met een bijzonder wijnpakket dat speciaal voor jou is samengesteld.

EEN SELECTIE VAN ONZE WIJNGESCHENKEN

Origineel wijnpakket voor elk budget

Hier tonen wij slechts een paar voorbeelden, want vele combinaties zijn mogelijk. Wij hebben een ruim assortiment aan kwaliteitswijnen: rood, wit, rosé en dessertwijnen in verschillende prijsklassen. Maak het verschil met een mooie verpakking op maat: houten kist, stijlvolle geschenkdoos of een andere feestelijke verpakking. Op de houten kist kan jouw logo en boodschap worden gezet zodat het extra persoonlijk wordt. Zo zorg je dat jouw bedrijf in gedachten blijft en klanten je niet snel zullen vergeten.

Wij denken graag met je mee. Neem bijvoorbeeld onze houten kist met twee heerlijke flessen wijn van Vranec en Temjanika, twee authentieke druiven uit Macedonië. Jouw boodschap kan op de kist worden gezet zodat het zegt wat jij ermee bedoelt.

Proosten met rode unieke wijn

Met een wijnpakket van Univin kies je voor

Unieke en betaalbare wijnen.
Professioneel en persoonlijk advies.
Eindeloze mogelijkheden, bv. toevoegen van kaart of wens.
Feestelijke verpakking, indien gewenst gepersonaliseerd met jouw logo of naam.
Service op maat. Druk? Laat ons jouw wijnpakketten verzorgen en bezorgen.

Wijn staat al jaren in de top 10 van populairste relatiegeschenken. Niet zo gek, want veel mensen houden van wijn. De kans is dus groot dat het geschenk goed in de smaak valt.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij regelen het voor je. Weet je niet precies wat de ontvanger wenst? Dan helpen we je met plezier & gemak met het uitkiezen van het perfecte wijngeschenk. Samen zorgen we dat dit aansluit bij de wensen van de ontvanger.