Tikveš Bela Voda Rood

Deze wijn is echt het proeven waard met een mix van de twee inheemse druivensoorten Vranec en Plaveč. Een exclusieve rode wijn waarvan de kwaliteit wordt bevestigd doordat hij 94 van de 100 punten op de schaal van de beroemde Parker’s heeft gekregen. Een van de topwijnen van de wereld! De wijn heeft een rijk fruitige structuur dankzij de smaken van wild zwart fruit als pruimen, bramen, blauwe bessen en vijgen en de aroma’s van kruiden en cacao. Samen met perfect zachte tanninen fascineert deze wijn je met zijn rijke, volle body en fruitige structuur.

Herkomst: Deze terroir wijn is afkomstig uit de regio Belo Voda met zijn zachte kleigronden. Er heerst een mediterraans klimaat, dat onbetwist het beste klimaat is voor druiven om te groeien.

Lekker bij: wildgerechten, wildzwijn stoofpot, hertenvlees in een saus van wilde bessen, fazant.

Wijnhuis Tikveš: Het oudste en grootste wijnhuis in Zuidoost-Europa.

Anderen bekeken ook

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!