UNIVIN NIEUWS

Wijnen uit Macedonië bij Bidfood (DeliXL)

Univin heeft het mogelijk gemaakt dat wijn uit Macedonië nu ook te verkrijgen is via Bidfood (Deli XL). Bidfood is een groothandel in eten en drinken.

Deze maand introduceert Bidfood twee wijnen van wijnhuis Ezimit op de Nederlandse markt: een droge witte wijn van de druif Viognier en een stevige rode wijn van de lokale druif Vranec.

Bidfood Wijnen biedt een eigentijds en exclusief assortiment wijnen uit alle wijnstreken. Daarnaast staat Bidfood voor u klaar met wijnproeverijen, wijnkaartadvies en personeelstrainingen.

jan 2017 Levering Deli XL IMG-20170111-WA0005

 

 

 

 

 

 

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!