UNIVIN NIEUWS

Wijn uit Macedonië finalist Perswijn Wijnconcours

De Aristokrat 2016 van Popova Kula behoort -zeer terecht- tot de finalisten van Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2018.

Het proefpanel van Perswijn heeft uit meer dan 500 wijnen 100 finalisten gekozen. Deze finalisten zijn verdeeld over vier thema’s en onderverdeeld in prijscategorie. De Aristokrat behoort tot de categorie ‘witte wijnen tussen de € 7,50 en € 10,-‘. Uit de finalisten worden in juni 2018 de winnende wijnen gekozen. De winnaars van deze competitie worden besproken in de Perswijn Koopgids Voorjaar & Zomer 2018, die vanaf midden juni verkrijgbaar is.

Deze heerlijke Aristokrat is via Univin te koop op de Nederlandse markt.

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!