UNIVIN NIEUWS

Gall & Gall verkoopt nu ook wijn uit Macedonië

Verschillende Gall & Gall winkels hebben wijn uit Macedonië in hun assortiment opgenomen. Ook zij herkennen de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onderstaande winkels van Gall & Gall hebben verschillende wijnen uit Macedonië in hun assortiment opgenomen.

Gall & Gall Limmen

Gall & Gall de Raadt in Rijswijk

Gall & Gall Rotterdam

Gall & Gall Twello

Gall & Gall2

 

 

 

 

 

Naar verwachting zullen er meer Gall & Gall winkels volgen. Heeft uw Gall & Gall nog geen wijn uit Macedonië? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met hen op.

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!