WIJNPROEVERIJ

Proef en ontdek authentieke wijnen op jouw locatie

Beleef een wijnproeverij
Wil je ook samen kijken, proeven, snoepen, ontdekken en genieten op jouw locatie tijdens een sfeervolle wijnproeverij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren met plezier en gemak een wijnproeverij op jouw eigen locatie.

Geniet met gemak in goed gezelschap
V
erjaardag? Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Er zijn voldoende redenen om te genieten van een wijnproeverij thuis! Gezellig met familie, vrienden of collega’s. Wineble biedt een sfeervolle wijnparty op jouw locatie of -bij mooi weer- in de tuin of het park. Laat je verrassen door smaakvolle rode, rosé en witte wijnen uit de authentieke wereld.  Wij regelen alles zodat ook jij volop kan genieten tijdens jouw wijnproeverij.

Smaakvolle wijnen proeven en ontdekken
Een wijnproeverij met Wineble is een gezellige middag of avond waarbij wijn centraal staat. Wineble is gespecialiseerd in de nog minder bekende wijnen uit de Balkanlanden. Dit zijn heerlijke wijnen van hoge kwaliteit, verrassend voordelig, met een eigen(zinnig) karakter, die in proeverijen de tongen strelen en losmaken. Gezelligheid gegarandeerd met jouw vrienden, familie of collega’s bijvoorbeeld bij een vrijgezellenfeestje, een vriendinnenfeest of een netwerk- of kerstborrel. Tijdens het kijken, proeven en vergelijken, leer je van alles over deze bijzondere wijnen: van de kenmerkende kleur, smaak, opbouw en afdronk tot herkomst en het bewaarpotentieel.

Wijnen naar jouw hart
Jij nodigt familie, collega’s of een groep vrienden op jouw locatie uit. Wij zorgen voor de rest. We brengen smaakvolle wijnen mee en zorgen voor voldoende glazen, tafelkleden, waterkaraffen en heerlijke hapjes. Tijdens deze middag of avond gaan we met elkaar zes bijzondere Balkanwijnen keuren. Zo leer je jouw eigen voorkeuren kennen. Want wijnen zijn als mensen: de een ligt je nu eenmaal beter dan de ander. Verovert een wijn jouw hart? Dan kun je deze natuurlijk kopen en mee naar huis nemen.

Wijnproeverij unieke wijn inschenken

Wijn/spijs combinatie maakt de ervaring rijker

Onze wijnconsulenten zijn uitgerust met kennis van de wijnen en de landen. Op ontspannen wijze wordt uitleg geven over de wijnen, maar ook over wijn & spijs combinaties. Bijpassende kleine hapjes worden geserveerd zodat je kunt proeven wat de combinatie van een spijs met de wijn doet. Hiermee kan een wijn optimaal tot zijn recht komen en wordt het wijnproeven tot een ware belevenis gemaakt.

WIJNPROEVERIJ OP MAAT

Unieke wijn van Movino wijnhuis

Je  krijgt een volledig verzorgde middag of avond:

We presenteren zes wijnen die we van tevoren afstemmen. Zo kan er een witte wijn avond worden georganiseerd of een combinatie van wijnen.
We serveren bijpassende hapjes.
We zorgen voor voldoende glazen, tafelkleden en waterkaraffen.

Jij zorgt voor minimaal acht deelnemers die ouder zijn dan 18 jaar en voor een locatie. De prijs is € 22,50 per persoon exclusief reiskosten. Binnen 35 kilometer vanaf Hengelo rekenen we geen reiskosten.

Heeft een wijn jouw hart veroverd?
Natuurlijk kun je de wijnen na de proeverij kopen tegen een voordelige partyprijs. De wijnen worden per doos van zes flessen verkocht, de samenstelling bepaal jij. Bestellingen worden gelijk of later op één locatie afgeleverd.

Origineel geschenk
Iemand verrassen met een wijnproeverij? Dat kan! De wijnproeverij is een fantastisch cadeau om te geven of te krijgen.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan als groep en individueel. We organiseren tevens inloopproeverijen waar je individueel of met een kleinere groep kunt aanschuiven.

Voor meer informatie neem contact op via:
info@wineble.com
T 06 27 31 79 51