UNIVIN NIEUWS

Wijnproeverij op uw locatie

Univin en Nout’sWijnwereld bieden nu ook de mogelijkheid van een unieke Macedonische wijnproeverij bij u thuis, op uw werk of op uw bijzondere locatie.Een wijnproeverij is een ideale manier om een gezellige avond met vrienden of collega’s te beleven. Verjaardag? Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Er zijn voldoende redenen om te genieten van een wijnproeverij thuis! Wij bieden een sfeervolle wijnproeverij op uw locatie. Wordt u graag verrast door zorgvuldig geselecteerde wijnen? Of wilt u iemand een wijnproeverij cadeau doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze wijnadviseurs nemen u mee op reis naar Macedonië: naar de geuren en smaken van Macedonische wijnen en naar de verhalen over het land. 10 verschillende wijnen worden geproefd, naast de sfeervolle verhalen over de wijnen en over Macedonië.

Ervaar een smaakvolle avond. Lees er hier meer over.

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!