UNIVIN NIEUWS

Wijnproeverij wijnen uit Macedonië op uw locatie

Een wijnproverij bij u thuis of op uw werk: niet alleen lekker, ook heel gezellig. Univin maakt het u graag gemakkelijk.Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? U bent gevraagd een teamuitje voor uw collega’s te organiseren? Zo veel redenen te bedenken om een wijnproeverij bij u thuis of op het werk te organiseren. Wij nemen u het werk uit handen. U zorgt voor de uitnodiging en locatie, wij voor de rest. Ervaar een ontspannen wijnproeverij op uw locatie.

U krijgt een variëteit aan wijnen te proeven met bijpassende kleine hapjes. Elke wijn heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen waar we u graag over vertellen. Deze kunnen zo lekker zijn, dat ze uw hart veroveren. Dan is het natuurlijk mogelijk deze te kopen.

Meer informatie kunt u hier lezen. Wilt u meer informatie over een sfeervolle en leerzame wijnproeverij, neem dan contact met ons op, via:
E info@wineble.com
T 06 27 31 79 51
T 06 52 77 82 95

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!