UNIVIN NIEUWS

Winnaar Jumbo bekendgemaakt

Vandaag is de winnaar van de wijnreis actie bij Jumbo Achterveld getrokken. Vanuit alle inzendingen is de heer van Dijk de winnaar geworden. Gefeliciteerd!

De afgelopen twee maanden heeft Jumbo Achterveld in IJsselstein een actie met Macedonische wijnen gedaan. Bij aankoop van twee flessen Macedonische wijn, kon men meedingen naar de weekprijs: een wijnpakket. Zaterdag 28 mei 2016 waren alle weekwinnaars in de Jumbo aanwezig bij de trekking van de winnaar van de hoofdprijs. Een beduusde, maar vooral blije heer van Dijk gaat binnenkort met iemand naar keuze op een geheel verzorgde wijnreis naar Macedonië. Proficiat!

WP_20160528_008    WP_20160528_011

WP_20160528_017

Verras jouw klanten met
unieke wijn
uit de authentieke wijnwereld.

Univin heeft volop voorraad én
unieke wijn op maat.
Dat is waar Univin voor staat.

Recente berichten

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox is een nieuw wijnconcept voor evenementen

Pink Fox wijnen zijn unieke wijnen van druiven uit Macedonië: niet hoog in alcohol en smaakvol in een plastic beker. Ware ijsbrekers, fris, fruitig, sappig en ze houden stand met een klont ijs. Ideaal voor evenementen! Gaat goed samen met goede momenten Feestjes,...

Macedonië bij Prowein 2022

Macedonië bij Prowein 2022

ProWein staat gepland van 15 tot en met 17 mei 2022 in Düsseldorf. Macedonië is natuurlijk aanwezig: een klein land met een grote geschiedenis, waar al 4.000 jaar wijn wordt gemaakt. De toonaangevende vakbeurs ProWein is dé toonaangevende vakbeurs voor wijnen en...

Nieuwe voorraad is gearriveerd

Nieuwe voorraad is gearriveerd

De nieuwe voorraad is gearriveerd met nieuwe jaargangen van onze wijnboeren. Zo ook deze heerlijke Koria van Venec Winery: een droge witte wijn gemaakt van de Temjanika druif. Vier het voorjaar met de nieuwste edities van je favoriete wijnen!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar nieuwe wijnen? Wij helpen je met plezier & gemak met het uitkiezen van wijnen uit de authentieke wijnwereld. Dankzij jarenlange relaties met de wijnhuizen zorgen we voor mooie unieke wijnen, wijnen in de juiste fles voor de juiste prijs. Verras ook jouw klanten!